Turn back time

Turn back time

vineri, 29 august 2014

Ziua a 3-a

Traim ziua a 3-a. 
Am dormit impreuna, am cinat impreuna, am baut vin rosu impreuna, ne-am trezit impreuna, am baut cafea impreuna, am luat micul dejun impreuna, am hranit impreuna o pisica, am mers la biserica impreuna, caci e sarbatoare, calatorim cu masina impreuna, am facut dragoste. 

Aseara, ne-am simtit. Era intuneric complet in camera, ii intrezaream chipul obosit, cu ochii semi-inchisi, cu buzele acelea atat de dulci care refuzau sa ma sarute ca in alte dati. 
Nevoia mea avida de a-l cuprinde cu totul. Cu fiecare particica din el. Cu fiecare celula a lui sa ma contopesc, ochii lui sa se contopeasca cu ochii mei, firele lui de par sa se contopeasca cu ale mele, nasul lui sa se uneasca cu al meu, buzele, limba sa se suprapuna, gatul lui sa il cuprinda pe al meu, fluidele noastre sa se imbine si sa curga invalmasindu-se ca un singur rau, sa vietuim unul intr-altul o eternitate. Asta simt cand fac dragoste cu el. Aceasta nevoie. O nevoie unica. Si culmea, chiar daca se intampla fizic, totul porneste din capul pieptului. Nevoia aceasta izvoraste din adancul pieptului meu si se revarsa in fiecare celula. 

In noaptea cand am fugit la el, m-am asezat in pat cu dureri in tot corpul dupa un drum f lung cu trenul, dupa nopti in care nu am dormit, dupa zile cand nu am mancat de durere. Ma durea corpul de ziceai ca eram batuta. M-am asezat in pat langa el si m-a luat in brate. Instantaneu, cum bratele lui m-au cuprins, cum i-am simtit pieptul lipit de spatele meu, talpile lui atingandu-le pe ale mele.. intr-un mod inexplicabil, toata durerea aceea fizica s-a risipit. Nu stiu cum, dar am simtit-o ridicandu-se parca, parasindu-mi corpul.

M-a dus pe cele mai inalte culmi din toate punctele de vedere.Nu am mai simtit niciodata atat de intens. 
E groaznic sa te intorci la platitudine dupa ce ai fost urcat pe cele mai inalte culmi. Cum te intorci la campie dupa ce ai trait in munti atat de aproape de cer si ai iubit cu intensitate fiecare zi? 

Aseara, am facut dragoste stiind ca poate fi ultima data. Mi-am propus sa nu plang. Ii ghiceam trasaturile in intuneric, am vrut sa il retin in mine, sa il pastrez o vesnicie. Dar ochii mi s-au umplut de niste lacrimi grele pe care le-am simtit cazandu-mi in 2 picaturi pline pe picioare, mai intai din ochiul drept si apoi din cel stang.
Atunci a venit langa mine, mi-a luat parul in maini, fata in mainile lui dragi care s-au udat de la lacrimile mele. "De ce a trebuit tu sa faci asta?" 
De ce a trebuit sa fac asta? Am fi avut lumea la picioare. 

Mai sunt 3 zile. El reprezinta lumea mea. 
Eu, pacatoasa, ma rog lui Dumnezeu, sa ma lase sa persist intr-un pacat, sa ma lase ca iubirea mea sa isi gaseasca acest corespondent in el, sa nu pierdem iubirea, sa nu ne pierdem pe noi2. 

Imi place sa admir cerul si sa ma incalzesc in soare, pe culmile acestea inalte.
Ramai, iubiriciule.

31 de comentarii:

Anonim spunea...

Si cand ma gandesc ca am dat astazi peste un abtibild cu numele blogului tau intr-o toaleta publica de la metrou.. Nu ma asteptam la asta. Scrii frumos. :)

Unknown spunea...

Multumesc. Te mai astept. Din pacate, e un blog nascut din durere.

Anonim spunea...

Still, nu ar trebui sa te auto-condamni atat pentru ceva ce s-a intamplat. Si eu am facut aceeasi greseala, dar persoana care este acum langa mine nu m-a judecat niciodata atat de aspru. Este ceva ce s-a intamplat acum mult timp, cand nici macar nu ne cunoscusem. I-am spus de la bun inceput de toate relatiile pe care le-am avut, ce s-a intamplat in decursul lor, etc. Si a fost ok cu totul, atat timp cat nu se va repeta cu el. Sincer, nu stai dupa persoana potrivita. Nu o lua in nume de rau, te rog.

Unknown spunea...

Ai facut aceeasi greseala? Sa inteleg ca ai citit ce greseala am facut eu?

Anonim spunea...

Aproximativ aceeasi. Si da am citit. Am stat sa citesc tot blogul tau de cand am ajuns acasa. Mi-era teama ca o sa uit link-ul pana acasa.

Unknown spunea...

Ma bucur ca nu ai uitat adresa.
Deci stii ce am facut, cum am facut si mai ales ca a fost un cu barbat cu 22 de ani mai in varsta ca mine...

Eu sufar f tare ca am fost capabila sa fac asa ceva. Am mustrari mari de constiinta.
Greseala ta in ce a constat? daca vrei sa vb despre acest lucru, bineinteles.

Anonim spunea...

Am fost cu un baiat (caci asta era pe vremea aia) timp de 3 ani. Eu eram o persoana mai rece de fel, asa ca a decis sa se poarte si el rece ca sa ma invete minte. Dar mai mult mi-a oferit nesiguranta, asa ca l-am inselat. Si nu doar o data. Nu exista o scuza pentru asa ceva, dar sincer nu ma intereseaza, nimeni nu are dreptul sa ma judece aici decat eu. Ne-am despartit in cele din urma si sincer, nu am regretat. A fost o lectie. Oricum karma a avut grija de toate. Momentan sunt cu cineva cam de 9 luni si e absolut perfect. Primul baiat despre care vorbeam, mi-a luat mult sa-mi dau seama ca nu ne potriveam absolut deloc si am sfarsit cam asa: nu mai stiam ce sa fac pentru a scapa de el. Si nu pentru ca ma iubea, era obisnuit cu mine, era obisnuit sa-i ofer ce vroia mereu. Si sa fim seriosi, oamenii cresc si se dezvolta incontinu, ceea ce am facut si eu. In schimb, el a ramas in loc si mai mult ma tragea in jos reamintindu-mi in fiecare zi a vietii mele ce faceam. Mai rau imi facea. Asa ca am pus punct acestei povesti. Acum sunt o persoana mult mai buna. Persoana cu care sunt acum m-a ajutat enorm (ca sa intelegi de ce am zis ca nu stai dupa persoana potrivita).

Unknown spunea...

Multumesc ca ti-ai impartasit povestea cu mine. Dar dupa cum, ai citit, fapta mea este ingrozitoare.
Mi-am inselat prietenul cu care eram de 6 ani cu un tip cunoscut pe net cu care am vb 5 luni inainte, cu 22 de ani mai mare ca mine, eu avand 24, nu l-am dorit, nu eram atrasa fizic de el, doar ne intelegeam f bine, era simpatic ca om. M-am culcat cu el dupa acele 5 luni de discutii pe skype si o zi in care ne-am plimbat in oras. M-am culcat cu el fara sa il doresc, dar la final am avut orgasm.

Nu e ingrozitor? In conditiie in care aveam pe cineva acasa tanar? O relatie care mergea, nu perfect, dar care mergea.

Sincer, ce parere iti faci despre o astfel de femeie? Mai ales ca ai citit tot blogul...

Anonim spunea...

Oamenii fac greseli. Mai groaznici mi se par oamenii care nu regreta ca fac aceste lucruri. Serios nu te mai condamna, nu-ti va face bine deloc.

Casanova spunea...

Da, dar din cauza unor astfel de greseli poti pierde totul.

Unknown spunea...

Multumesc pentru sfat si pt ca ai intrat pe blog. Am scris acest blog pt ca am vrut sa pot spune cuiva ce se petrece in suflatul meu.
Sufar f mult pt aceasta fapta, pt ca am fost capabila sa fac ceva ce pt majoritatea femeilor e de neconceput. Genul de fapta care iti pune o eticheta pe viata.
Tot ce vreau in mom acestea e sa existe masina timpului.

Nu mi-ai spus totusi ce parere ai despre o femeie care a facut ce am scris eu mai sus.
Cum crezi ca e posibil ca o fata de 24 de ani sa poata face o asa greseala?
Cum crezi ca am reusit sa am orgasm desi nu l-am dorit , nu ma atragea fizic?
Sunt intrebari care ma banuie si carora nu le-am putut gasi un raspuns logic oricat de tare ma gandesc.

Anonim spunea...

Nu e asa o mare greseala, sincer. Si la a doua intrebare nu-ti pot raspunde. Numai corpul tau stie mai bine. Nu te framanta cu chestiile alea. Si cui ii pasa de etichete? Nu mai tine cont de parerea altora. Standardele societatii sunt ridicole.

Unknown spunea...

Eu cred ca suntem caracterizati de faptele noastre, chiar daca pt situatia mea ar fi mai usor sa cred altfel, pt ca nu as mai suferi.
Tu in ce conditii ai putea face ce am
facut eu? In ce procent?

Anonim spunea...

Probabil deloc, din moment ce nu sunt atrasa de barbati mai in varsta. Dar nici nu judec femeile care-si fac de cap cu barbati mai in varsta. Este absolut treaba lor si nu am de ce sa judec. Si ai dreptate, suntem caracterizati de faptele noastre, nu si de greseli. Atata timp cat incerci sa repari ce ai facut, dar nu sa te si omori in proces, e totul in regula. Depinzand si de ce fel de persoana esti, poate ai nevoie de ajutor, poate nu.

Unknown spunea...

Nkci eu nu am fost si nu sunt atraa se barbati in varsta, cu toate astea m;am culcat cu un barbat in varsta fara sa fiu atrasa de el si am mai si avut orgasm. De aceea doae, nu am o explicatie logica imbatabila pt cum am putut face asa ceva, mai ales ca era si prima data cand inselam si nu mai avusesem alti partenri. Vezi cat de grav e?

Asta fac acum. Lupt sa imi repar greseala fata de mine si sa dovedesc ca sunt mai buna de atat.
Dar e greu pt ca mustrarea e f puternica.

Anonim spunea...

Exagerezi, nu e atat de grav, dupa cum spuneam. Plus s-a intamplat acum mult timp. Uita si cauta pe cineva care sa te merite.

Casanova spunea...

Trecutul nu mai poate fi schimbat, dar ai de ce sa-ti para rau, fapta este destul de grava, mai ales ca nu poti sa dai o explicatie pentru cele petrecute.

Anonim spunea...

@Casanova: Cine esti tu sa o judeci? Numai ea poate face asta si de asemenea numai ea va sti ce sa faca pentru a-si repara greselile. Si cred ca a facut asta deja. Iar persoana de la care asteapta un asa-zis raspuns e o persoana groaznica din punctul meu de vedere.

Casanova spunea...

Nu o judec, dar spune-mi te rog,daca consideri ca nu este atat de grav tu de ce nu ai putea face asa ceva, cum de nu poti explica ca femeie cum o tanara de 24 de ani care spune ca nu a dorit un barbat de 46 de ani accepta sa se culce cu el si in final are orgasm.
Timpul nu mai poate fi dat inapoi, este bine ca regreti deoarece iti constientizezi greseala.
Ai de ce sa regreti, deoarece nu te-ai pretuit, deoarece ai inselat, deoarece te-ai multumit cu putin. In viata ca sa evoluezi trebuie sa-ti dai seama unde ai gresit si sa gandesti de 100 de ori inainte de a lua o decizie. Sfatuitori ai sa gasesti multi, putin iti inteleg drama, putini iti inteleg suferinta, toti te vor imbarbata dar niciunul nu ar putea si nu ar dori sa fie cu adevarat in pielea ta.
El ca tine a fost, tu ca el vei ajunge, oricand un barbat de 46 de ani va prefera o femeie de 24 de ani, mai ales atunci cand este gratis.
Scuza-mi aciditatea, dar sunt convins ca vei avea puterea de a gasi vorbe intelepte in aceasta postare.
Adevarul doar tu il stii, restul suntem spectatori la o piesa pe care o intelege fiecare dupa bunul plac.

Succes.

Unknown spunea...

Toate aceste aspecte pe care le-ai mentionat ma fac sa sufar cu atat mai mult cu cat timpul nu e un obiect in mainile noaste pt a-l putea da inapoi. De aceea tebuie sa gandesti bine inainte de a face ceva, sa te gandesti bine cum te va afecta, nu maine ci pt toata viata, pt ca la final daca gresesti, tu singur iti porti crucea. Cu cat realizezi mai bine greseala cu atat crucea devine mai grea. Crucea mea devine tot mai grea.

Anonim spunea...

@Casanova: Tocmai am specificat de ce nu as face asa ceva -> nu sunt atrasa de barbati mai in varsta. Si una e sa constientizezi greseala, alta e sa iti lasi viata sa se invarta in jurul unei greseli. Pe bune, e ridicol.
@Regretul Meu: Crucea ta devine tot mai grea pentru ca o lasi sa devina asa.

Casanova spunea...

Ea sufera deoarece din cuaza acestei greseli din trecut pierde ce iubeste. De altfel si ea spune ca nu este atrasa de barbati in varsts, cu toate acestea a putut sa se culce cu el si sa aiba orgasm, tu ce intelegi de aici?
Nu suntem aici sa criticam sau judecam, dar daca prin prisma experientei noastre de viata ii putem raspunde la intrebarile ce o macina ar fi ideal.

Anonim spunea...

Poate relatia de atunci ii oferea numai neajunsuri. Ca si oameni, e greu sa ne recunoastem asta cateodata.

Alexandra spunea...

Sunt anonima din postarea "Ziua a 3-a". Am decis ca nu are nici un sens sa raman anonima, dar nu asta conteaza. Sa nu regreti relatia asta si te rog, intr-o viitoare relatie, comunica mai mult cu partenerul si ai grija sa-ti gasesti pe cineva mai deschis la minte. Caci asta e cea mai mare problema in viata de cuplu: comunicarea.

Casanova spunea...

Alexandra, ceea ce probabil nu ai inteles este ca in momentul de fata este cu aceasi persoana pe care a inselat-o cu tipul de 46 de ani dar nu aceasta este cea care ii reproseaza trecutul ci o alta persoana cu care are o extrarelatie.
Aceasta persoana i-a aratat ca a gresit si ca nu tot ce zboara se si mananca.
Regretul meu, este bine ca-ti pare rau, este bine ca regreti, inseamna ca in urma acestei extrarelatii ai invatat ceva si sansa de recidiva este minima.
Poate ca Alexandra are dreptate, poate ca nu, poate ca este vorba de open mind, poate ca este vorba de principii de viata care in ziua de azi din ce in ce mai putin oameni le au. Alexandra spune sa nu regreti, dar ea nu ar putea sa aiba o aventura cu un tip in varsta pe motiv ca nu-i plac barbatii in varsta, nici tie nu-ti plac si totusi ...... sa inteleg ca Alexandra nu este open mind sau ca are principii de viata peste care nu poate trece. Totul este de cum percepi situatia.
Capul sus, maine va fi mai bne.

Alexandra spunea...

Asta e gresit atunci, din punctul meu de vedere. O extrarelatie? Lucrurile mi se par si-asa destul de complicate. Why not break up with one?

Unknown spunea...

Buna Alexandra, este gresit din atatea puncte de vedere... Minciunile.. Nici unul dintre noi nu ne apartinem celuilalt in totalitate, pt ca atat eu cat si el suntem intr-o relatie. Nu avem viitor, ci doar prezent. Cumva am ajuns impreuna si carnalul de la care a pornit totul in scurt timp a devenit iubire. O iubire mare..ne suntem partasi la orice, imparatim orice, ne iubim si ne purtam ca si cum am fi parteneri de viata, nu amanti. Avem o viata a noastra paralela, dar secreta. E greu, nu e corect, suntem de condamnat. Totusi in aceasta extrarelatie in caresunt de 2ani jumatate, am evoluat si am crescut cat nu am crescut in toata relatia oficiala. Imi ofera sentimente, senzatii, provocari, ambitii pe care acasa nu le primesc. E o fapta rea dar care face din mine/ noi oameni mai buni.

Alexandra spunea...

Dar de ce nu va despartiti fiecare de persoanele cu care sunteti intr-o relatie oficiala? Nu de alta, dar va complicati pe voi si pe acele persoane probabil. Si cum de ai putut tine secreta aceasta extrarelatie?

Unknown spunea...

De ce nu ne despartim? Amandoi avem un rost acasa, am cladit lucruri cu partenerul oficial, avem o familie, nu am pornit niciodata cu gandul ca dorim sa renuntam la ce e acasa... Relatia noastra a pornit ca o joaca si a evoluat. E o responsabilitate mare suferinta celorlalti si de aceea amandoi ne straduim sa nu se vada ca inselam, sa ii facem fericiti pe cei de acasa. Eu stiu ca am gresit cumplit in trecut, ca nici acum nu ma dovedesc mai breaza, dar efectiv nu imi doresc sa stiu ca am destramat o familie. Si atunci decat sa nu il am deloc, prefer sa il am in secret. La inceput a fost greu sa fiu "a doua" femeie din viata lui, poate ca am fost a doua cand a venit vorba de petrecerea timpului, insa..de foarte multe ori am simtit ca e mai implicat cu mine decat acasa.

Noi ne intelegem f bine, sunt convinsa ca si in viata de zi cu zi, daca ar fi posibil, ne-am intelege super, dar trecutul meu reprezinta o mare frana... iti dai seama cat de mare daca el este dispus sa renunte la o extrarelatie pt asa ceva.

Sunt 2 ani si jumatate in care am reusit sa mentinem secret. Faptul ca lucram impreuna cred ca ne ajuta, de aceea ziua e a lui, seara e a relatiei oficiale.

Inima imi este la el, chiar daca ma duc acasa. Nu e corect pt cel care ma asteapta, stiu! insa in 2 ani jumatate, m-am obisnuit sa fiu intr-un loc, dar sufletul meu sa fie in alta parte.

Casanova spunea...

Si care este scopul unei astfel de relatii daca ea nu se va concretiza cu nimic?

Unknown spunea...

Poate ca material nu se va concretiza cu nimic, nu vom avea o casa, o masina, nimic palpabil impreuna. Insa spiritual, sufleteste se concretizeaza deja in crestere si la mine si la el. Nu va stii nimeni de noi 2, dar cumva cred ca poate fi acea dragostea despre care zici pe patul de moarte ca a fost cea mai mare. Scopul e sa ne forjam sufletele in aceasta relatie.